Recenzie: Fii coios – Larry Winget

“Fii coios” este un titlu pe cât de amuzant pe atât de provocator. Probabil că ai mai auzit experisa de “a fi coios” înainte și știi exact ce înseamnă. În cartea lui Larry îți este explicat foarte bine sensul acestei expresii și ar fi păcat să nu cunoști semnificația ei de la un profesionist! Autorul nu îți spune cuvinte care să te liniștească doar ca tu să te simți bine și să ajungi să te complaci în situația negativă în care te afli! Din contră, stilul lui ușor agresiv, autoritar, dar de-o sinceritate incredibilă, îți va oferi acea palmă peste față de care ai nevoie pentru a te pune pe picioare!

Supranumit și Pitbull-ul Dezvoltării Personale, Larry Winget este unul dintre cei mai importanți oratori de afaceri din SUA și membru al International Speaker Hall of Fame. Are peste douăzeci de ani de experiență în care a vorbit la peste 400 dintre companiile topului Fortune 500, împărtășindu-și perspectivele și principiile din domeniul succesului, leadershipului, serviciului cu clienții, vânzărilor și finanțelor personale.

În cartea Fii coios – cum să nu mai fii o victimă și să îți recuperezi viața, afacerea și echilibrul, autorul ne învață următoarele. A fi coios este o stare de spirit, o atitudine și un mod de gândire. Înseamnă să renunți să mai fii o victimă și să preiei controlul asupra vieții tale la fiecare nivel. Însemnă să fii dispus să faci ceea ce este corect, chiar și atunci când toată lumea face ceea ce este greșit. Totul își are rădăcina în responsabilitatea personală, răspundere, încredere în sine și integritate. Trebuie să stabilești un standard după care îți vei trăi viața. Înseamnă să stabilești limite. Înseamnă să te cunoști pe tine însuți, să-ți cunoști valorile și să ajungi să nu mai faci compromisuri în a fi dispus să faci tot ce este necesar ca să le aperi.

Îți doresc lectură plăcută și sunt sigur că această carte te va face să crești din punct de vedere al dezvoltării personale!

Citește și Recenzie: Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta – Larry Winget