Despre mine

Dacă ai accesat această pagină înseamnă că ești curios să afli cine este autorul acestui blog.

Mă numesc Alexandru Nicoliță. Sunt născut pe 05 oct 1984 (balanță). În prezent locuiesc în București. Am absolvit Academia de Studii Economice București, facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Am un master în baze de date obținut la aceeași facultate. Sunt specializat în dezvoltare software, soluții business intelligence și testare software. Până acum mediul corporatist a fost cel mai potrivit pentru mine și am avut în această ordine job-uri la următoarele companii: Telekom Romania, 1&1 Internet Development, Stefanini Romania. În prezent lucrez pentru compania daneză Inspari A/S și mă ocup de dezvoltare de soluții business intelligence cu tehnologii Microsoft.

Daca dorești să ținem legătura o putem face pe Facebook sau Instagram prin link-urile de mai jos:

Probabil că te întrebi ce legătura are un programator cu un blog? Răspunsul este ca îmi place să citesc și să scriu.

Sunt pasionat de călătorii. Am călătorit în:

Europa: Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Bulgaria, Austria, Cehia, Slovacia, Elveția, Germania, Olanda, Belgia, Franța, Danemarca, Liechtenstein, Malta, Grecia, Turcia

Asia: Japonia, Thailanda, Israel, Iordania, Qatar, Malayesia, Singapore

Africa: Tunisia, Egipt

America de Nord: Statele Unite ale Americii, Mexic

Insulele Caraibe: Jamaica, Bahamas, Grand Cayman

Pe lângă citit și calatorit, timpul liber mi-l petrec practicând foarte mult sport. În general merg la sală dar mă pot lăuda și cu faptul că am alergat un maraton și 10 semimaratoane. De asemenea sunt și un iubitor al schiului.

De ce acest blog?

Doresc să contribui la dezvoltarea și schimbarea în bine a oricărui cititor al acestui blog. Dacă  prin articolele citite aici reușești să fii o persoană un pic mai bună și să faci cel puțin un pas mic spre o nouă versiune mai bună a ta, atunci mi-am atins scopul. Poate îți dorești o schimbare pe plan financiar, profesional, personal sau în oricare aspect al vieții tale. Sunt sigur că ce vei citi pe acest blog te va ajuta să începi să faci unele schimbări care vor atrage și alte schimbări la rândul lor. Dezvoltarea duce la și mai multă dezvoltare. Începând să te schimbi, dezvoltându-te puțin câte puțin, îți poți schimba viața în bine, încet dar sigur. Ceea ce aduce cea mai mare schimbare este lucrul mărunt, generalizat în timp.

Gândește-te la viața ta ca la două săgeți, îndreptate în aceeași direcție, gata să plece dintr-un arc. Dacă schimbi doar puțin direcția unei săgeți, cu 1-2 cm mai la stânga sau mai la dreapta, schimbarea va putea fi cu greu observabilă la începutul traiectoriei. Dar dacă urmărești acel drum pe distanța de zeci de metri, apoi sute de metri, diferența va fi din ce în ce mai mare, până nu va mai fi nicio legătură între prima și a doua direcție. Schimbările mici aduc rezultate mari.

Îți doresc o lectură plăcută de fiecare dată când intri pe acest blog.
Îți doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze
Îți doresc ca visele să devină o realitate frumoasă.
Îti doresc o viață plină de fericire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s