Recenzie: Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta – Larry Winget

Larry Winget, cunoscut de fani ca Pitbull-ul Dezvoltării Personale, este unul dintre cei mai importanți oratori de afaceri din SUA și membru al International Speaker Hall of Fame. Are peste douăzeci de ani de experiență în care a vorbit la peste 400 dintre companiile topului Fortune 500, împărtășindu-și perspectivele și principiile din domeniul succesului, leadershipului, serviciului cu clienții, vânzărilor și finanțelor personale.

“Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta!”. Nu este unul dintre părinții tăi care țipă la tine, nici conștiița care încearcă să-ți atragă atenția! Este chair titlul unui bestseller internațional scris de Larry Winget.

Direct în afirmații, chiar puțin agresiv în stilul de exprimare, dar de o sinceritate asumată, Larry Winget îți dă curajul necesar să realizezi orice vrei, enervându-te la culme până devii astfel dispus să accepți provocările vieții.

„Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta”, este pur și simplu o carte șocantă. Autorul ia la puricat idei considerate sfinte și aruncă la gunoi toate platitudinile motivaționale cu care toți am crescut și am învățat să avem încredere în ele. Larry atacă importanța atitudinii pozitive, sfințenia căsătoriei și subiecte ca sexul, întreținerea corporală, prietenia, banii, stresul și fericirea. Ideile sale sunt orice în afară de gândire convenționala, dar sunt atât de raționale încât este imposibil să le contrazici.

Larry Winget nu-ți va permite să scapi cu scuzele pe care noi toți le găsim atât de mângâietoare. Singura persoană pe care o poți acuza pentru orice ți s-a întâmplat vreodată în viață, ești chiar TU. Și este, de obicei, ultima persoană pe care majoritatea dintre noi ar vrea s-o acuze. Cartea sigur te va face să renunți să mai fii o victimă și să preiei controlul asupra vieții tale la fiecare nivel!

S-ar putea să îți placă și Recenzie Fii coios – Larry Winget