Recenzie: “Viața nu așteaptă… trezește-te” – Lynn Grabhorn

Autoarea Lynn Grabhorn atrage atenția asupra unui lucru foarte important! Teama și îngrijorarea îți pot aduce exact acele experiențe pe care speri din tot sufletul să le eviți și este foarte ușor ca uneori să adopți, inconștient, gândirea distructivă. Lynn Grabhorn nu va permite însă să ți se întâmple și ție acest lucru. Nu te va lăsa să te victimizezi sau să ai o viață de nesuportat. Prin teoriile ei motivaționale îți explică legea „Atracției vibraționale“, dintr-o nouă perspectivă, invitându-te să devii creatorul propriei tale fericiri.

Mai departe o sa fac un rezumat a ideii principale extrasă din această carte.

Tu ești în armonie cu lucrurile, fenomenele, persoanele care au o vibrație asemănătoare cu a ta. Toate lucrurile negative au o vibrație joasă iar toate lucrurile pozitive au o vibrație înaltă. Dacă gândești negativ, pui răul înainte, ești pesimist, te simți deprimat, debusolat, trist, lipsit de entuziasm, înseamnă că vibrezi pe o frecvență joasă. În acest caz nu poți fi în armonie decât cu evenimente și elemente negative, lucruri și persoane pe care nu le dorești. Și exact asta atragi în viața ta!

În schimb, dacă gândești pozitiv, ești optimist, plin de entuziasm, te simți fericit, recunoscător, plin de energie, înseamnă că vibrezi pe o frecvență înaltă. În acest caz ești în armonie cu evenimente pozitive, lucruri și persoane pe care le dorești. Și exact asta atragi în viața ta! Atâta timp cât mintea umană poate concepe și poate crede un lucru, îl poate transforma în realitate. Ești rezultatul gândurilor tale cele mai frecvente.

Gândurile trebuie îmbogățite cu sentimente corespunzătoare, adică cu sentimente pozitive. Nu trebuie doar să te gândești la ceva ci să și simți că ai deja acel ceva sau că ești ceea ce vrei să fii. Nu trebuie doar să te gândești la bogăție, succes și iubire, ci trebuie în același timp să te simți bogat, plin de succes și iubit. Indiferent ce vrei să ai și să realizezi, trebuie întâi să te simți la fel de entuziasmat ca și cum s-ar fi întâmplat deja acel lucru. Dacă te gândești că vrei să ai bani dar în același timp te simți frustrat și mânios din cauză că nu ai bani, vei atrage exact opusul, adică lipsa banilor. Dacă te gândești că vrei să ai succes, dar în același timp ești invidios pe cei care au succes și ești copleșit de lipsa entuzismului din cauză că succesul poate însemnă prea multe sacrificii și un preț prea mare de plătit, atunci sigur nu vei avea succes.

În concluzie, Lynn Grabhorn îți dezvaluie cum să atragi lucrurile pozitive, concentrându-te pe scopurile tale. Crede în ceea ce poți realiza, în loc să te gândești la ceea ce nu poți face și alungă sentimentele negative. Urmează pașii simpli ai lui Grabhorn și vei obține tot ceea ce îți dorești.