Recenzie: “De neclintit” – Tony Robbins

Cartea lui Tony Robbins, „De neclintit – Manual de strategii pentru libertatea ta financiară” este un ghid complet de educație financiară potrivit oricui indiferent că ești la început de drum sau ești un investitor consacrat. Dacă dorești să-ți consolidezi educația financiară, această carte nu trebuie ratată și nu trebuie să lipsească din biblioteca ta.

Tony Robbins este autor de best seller-uri, antreprenor și filantrop. Milioane de oameni s-au bucurat de căldura și puterea transformatoare a evenimentelor sale, timp de peste 4 decenii. La el apelează pentru consiliere și coaching unii dintre ce mai buni sportivi ai lumii, artiști, directori ai companiilor din topul Fortune 500 și chiar președinți de stat. Este fondator sau partener în 31 de companii, acestea generând venituri de peste 5 miliarde de dolari anual. Tony Robbins este recunoscut și ca un mare filantrop.

Citește tot aici recenzia cărții “Putere nemărginită” (CLICK AICI) scrisă de același autor, o carte care te ajută să-ți descoperi și să-ți folosești la maxim potențialul.

Independența și siguranța financiară – scopul acestei cărți

Cum ar fi să știi că indiferent ce s-ar întâmpla în economie, în bursa de valori sau în sectorul imobiliar, tu și familia ta, nu numai că ați supraviețui dar ați și prospera? Cum ar fi dacă ai reuși să profiți de toate acele împrejurări care îi fac pe atâția oameni să trăiască cu frică?

Tony Robbins explică modul prin care poți fii neclintit în domeniul finanțelor personale și al acumulării de avere. Într-o lume marcată de incertitudine, milioane de oameni nici măcar nu mai cred că este posibil să obțină independența financiară, însă mai mulți experți susțin că situațiile economice grele sunt acele rare ocazii din viață când oricine poate să treacă de la greutați la libertate financiară și să devină bogat.

Autorul a intervievat cincizeci dintre cele mai sclipitoare minți financiare ale lumii.Tony Robbins dezvăluie strategii preluate de la acești experți pentru a-ți multiplica banii cât mai repede și cu riscuri cât mai mici și pentru a-ți menține banii în siguranță și a depăși cei mai mari dușmani ai investitorilor începători: frica și taxele.

În această carte, Tony Robbins face echipă cu Peter Mallouk, singurul om din istorie care a fost numit de Barron’s cel mai mare consultant financiar din SUA timp de trei ani consecutiv. Împreună ne sunt dezvăluite sfaturi cum să devenim de neclintit în fața unei lumi marcate de incertitudine, volatilitate economică și schimbări fără precedent.

Ce vei descopri în paginile acestei cărți?

Strategii de la investitorii de top ai lumii despre cum să te protejezi de păbușiri ale bursei și cum să-ți maximizezi profitul.

– Cea mai rapidă cale de a recâștiga banii -> descoperă taxele ascunse.

– Cum să alcătuiești un plan simplu care îți va aduce adevărata independență financiară.

– Cele 4 principii esențiale pe care investitorii de geniu le utilizează pentru eficiență maximă.

– Descoperă mentalitatea celor bogați.

O să menționez doar care sunt cele 4 principii fundamentale al investitorilor de geniul, mai multe detalii te las să pe tine să descoperi în carte.

1. Să nu pierzi

2. Raportul asimetric dintre risc și recompensă

3. Eficiență fiscală

4. Diversificarea portofoliului

Cum deiversifici portofoliul de investiții?

    4a. Diversificare pe mai multe clase de active

    4b. Diversificare în cadrul claselor de active

    4c. Diversifică utilizând piețe, țări și diferite valute din lume

    4d. Diversifică în timp (investește treptat, sistematic).

Prin această carte Tony Robbins ne inspiră încredere și siguranță, motivându-ne să ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre, trezind în noi dorința de a dizolva credințele limitative care ne fac să ne mulțumim cu puțin.

Un comentariu

Comentariile sunt închise