Recenzie: “25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur” – John Maxwell

Cartea “25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur” este scrisă de John Maxwell și Dr. Les Parrott. John Maxwell este expertul internațional în leadership și management. Autor aflat de nenumărate ori pe locul întâi în topul celor mai bine vândute cărți New York Times, este coach și orator motivațional. Cărțile sale s-au vândut în peste 26 milioane de exemplare.

Dr. Les Parrot este fondatorul Centrului pentru Dezvoltarea Relațiilor din campusul Universității Seattle Pacific, și la fel ca John Maxwell este coach și orator căutat de companii din topul Fortune 500.

John Maxwell împărtășește secrtele magiei interpersonale. Așa cum este descris de colaboratorul său, Maxwell are capacitatea de a liniști și a face să se simtă bine pe absoult oricine. John afișează abilitatea de a dezarma, de a distra și de a interacționa cu oricine se întâlnește. El are capacitatea de a-i face pe alții să se simtă de milioane. Ai șansa de a învăța secretele unui profesionest în acest domeniu.

Cele 25 de secrete incluse în această carte au potențialul de a-ți schimba viața. Te pot ajuta să devii acea persoană cu un magnetism profund, care luminează încăperea prin simpla prezență. Aceste aptitudini sunt usor de învățat și sunt la îndemâna oricui le dorește. Și de asemenea, aceste aptitudini sunt cruciale pentru oricine vre să-i cucerească pe oameni.

Dacă dorești să ajungi să stăpânești cât mai bine tehnicile descrise în această carte, înscrie-te într-un program de 12 săptămâni în care vei exersa două dintre practici în fiecare zi timp de o săptămâna. În acest fel vei dobândi obiceiuri care te vor ajuta să-i cucerești pe cei din jur.