Vacanță în Mallorca și atracțiile pentru copii

Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare din Spania, este renumită pentru plajele sale uimitoare, istoria bogată și cultura vibrantă. Cu toate acestea, nu este doar o destinație pentru adulții care caută soare; este, de asemenea, un loc fantastic pentru vacanțele în familie. Cu o gamă largă de atracții și activități prietenoase pentru copii, Mallorca promite o experiență memorabilă copiilor de toate vârstele.

În acest articol mi-am propus să prezint cele mai bune atracții pentru copii din Mallorca, și de asemenea aduc și câteva recomandări de cazare și luat masa.

Dacă vii în vacanță în Mallorca, un sfat important ar fi să închiriezi mașină din aeroport. Te va ajuta mult mai ales dacă ai copii pe care vrei să-i duci la diferite atracții pe insulă. Recomand Wiber Car Rentalhttps://www.wiberrentacar.com/en , au prețuri decente și poți face check in online și poți prelua cheile de la automatul din parcare.

Te invit să te abonezi pentru a primi cele mai recente articole pe e-mail !

Cazare

Noi am ales stațiunea Palmanova, o stațiune mai liniștită, potrivită pentru familiile cu copii mici. Palmanova se află în vecinătatea stațiunii Magaluf (o stațiune preferată de cei tineri, renumită pentru multitudinea de cluburi și baruri).

Palma Nova are trei plaje și o promenadă care merge până la stațiunea Magaluf. Plaja principală, Palma Nova se întinde pe 500 m și are posibilități variate pentru odihnă dar și diverse opțiuni pentru baruri, restaurante, centre sporturilor acvatice. Atracția cea mai mare a Palmei Nova este, bineînțeles, faleza sa marină, în lungul căreia sunt concentrate o mulțime de hoteluri, apartamente și case private.

Recomandarea de cazare este hotelul Seramar Hotel Comodoro Playahttps://www.booking.com/hotel/es/comodoro.ro.html?auth_success=1

Hotelul are access direct la plajă, piscină, jacuzzi, SPA, parcare și multe camera cu vedere la mare. Dacă te cazezi la acest hotel trebuie neapărt să rezervi o cameră cu vedere la mare pentru că te vei bucura de o panoramă absolut suberbă:

Restuarante

La capitolul culinar, pe locul întâi pun restaurantul Blue Bar Palmanova. Este chiar pe malul mării, te bucuri de o priveliște superba asupra golfului Palmanova, și de asemenea ai parte de servicii și mâncare de calitate cu specific mediteranean. Meniul are destule opțiuni bune și pentru copiii mici.

A doua recomandare pentru luat masa este Calvia Beach House. Vezi https://www.calviabeachhouse.com/

Atracții penru copii

Zoo Safari

Poți merge cu mașina proprie prin parc. Animalele sunt libere în acest parc. Poți întâlni zebre, maimuțe, antilope în mijlocul drumului. Rinocerii și hipopotamul au un gard de securitate.  Nu este sigur să cobori din mașină și trebuie să ai geamurile mașinii ridicate. Maimuțele pot sări pe mașina ta. La sfârșitul Safariului există o grădină zoologică cu elefanți, lei, papagali, maimuțe, girafe.

Vezi experiența din Safari în acest video

Marineland Mallorca

Parcul tematic Marineland are ceva pentru toată lumea, un acvariu cu țestoase de mare și pești exotic, delfini, pinguini, lei de mare și un parc aviar tropical. Trebuie să nu reatezi momentele speciale de hrănire ale leilor de mare, peștilor, pinguinilor pe parcursul zilei, deoarece acest lucru poate fi foarte distractiv! Consultă programul de spectacole și de hrănire ale animalelor înainte să ajungi la parc.

Bucură-te de spectacolul delfinilor și leilor de mare. Nu rata spectacolul papagalilor! Pentru a te răcori, poți merge la piscina pentru copii sau poți petrece ceva timp pe plaja unde ai acces direct din parc.

Marineland are, de asemenea, o cafenea și un restaurant cu vedere la mare, cu toate acestea, există numeroase cafenele și restaurante în apropiere în Portals Nous sau Puerto Portals.

Video Marineland Mallorca

Palma Aquarium

Situat în capitala, Palma de Mallorca, acest acvariu de talie mondială este un loc fascinant pentru copii pentru a descoperi minunile lumii subacvatice. Punctul culminant este bazinul enorm de rechini de 9 m adâncime, completat cu un tunel transparent care permite vizitatorilor să meargă prin inima acvariului.

Parcul Katmandu

Situat în Magaluf, Parcul Katmandu este un parc de aventuri care oferă plimbări palpitante și experiențe interactive. De la casa cu susul în jos până la mini-golf și cinematograf 4D, nu există lipsă de divertisment pentru întreaga familie.

Aqualand El Arenal

Parcurile acvatice sunt întotdeauna un succes cu copiii, iar Aqualand El Arenal este unul dintre cele mai bune de pe insulă. Cu o gamă largă de tobogane de apă, bazine de valuri și râuri leneșe, este un loc perfect pentru a vă răcori și a vă distra.

Peșterile lui Drach

Merită o călătorie fascinantă în subteran la Peșterile lui Drach din Porto Cristo. Punctul culminant al acestei minuni naturale este Lacul Martel, unde vizitatorii se pot bucura de un concert de muzică clasică, interpretat pe o barcă care plutește în apele cristaline ale peșterii.