Recenzie: Putere nemărginită – Tony Robbins

Cartea „Putere nemărginită” scrisă de Tony Robbins este cartea care a schimbat viețile a milioane de oamenii. Dacă ai nevoie de un strop de motivație sau pur și simplu vrei să duci o viață mai bună, această carte este cel mai bun început posibil.

Deși cartea „Putere nemărginită” a fost scrisă când Tony Robbins avea 25 de ani, a rămas una dintre cele mai bune cărți ale lui chiar dacă de atunci a mai scris zeci de cărți. E de admirat faptul că la această vârstă el deja își obținuse libertatea financiară, se căsătorise cu femeia visurilor lui, călătorea în întreaga lume ținând discursuri în fața a mii de oameni și cunoscuse o mulțime de lideri mondiali. Vei descoperi niște lucruri interesante în ea. Chiar dacă este publicată cu 30 de ani în urmă, informațiile sunt la fel de relevante și valoaroase pentru cei care își doresc să se dezvolte, își doresc împlinire personală și profesională, succes și mai multe rezultate pozitive în viață.

Cartea „Putere nemărginită” a schimbat viața multor oameni și continuă să o facă. Însuși titlul este intrigant: putere nemărginită. Această carte nu este doar una motivațională, este o carte care îți oferă o triplă perspectivă asupra a ceea ce ești și poți deveni.

 • Prima perspectivă: asupra felului cum îți poți folosi gândurile inteligent, cum îți poți gestiona stările și cum poți folosi fiziologia în avantajul tău.
 • A doua perspectivă: viziunea asupra succesului și cum îl poți dobândi într-un mod rapid și sustenabil.
 • A treia perspectivă: a leadershipului din perspectiva setării mentale, al influențării pozitive și al abundenței.

„Putere nemărginită” este un fel de hartă care să te ajute să definești unde te afli, unde vrei să ajungi și ce trebuie să faci pentru a ajunge unde ți-ai propus.

În cartea „Putere nemărginită” vei afla mai multe despre tine, despre cum funcționează mintea și cum funcționează oamenii. Vei afla de asemenea și o serie de tehnici din Programarea Neurolingvistică (NLP). Aceste tehnici de Programare Neuro-Lingvistică (NLP) apăruseră de vreo 15 ani (în 1970) și nu erau atât de cunoscute. Autorul ia aceste principii și le dezvoltă mult mai mult, îți oferă tehnici și exerciții mentale.

Nu e o carte pe care o citești o dată și apoi uiți de ea pe un raft în bibliotecă. Este o carte la care poți apela ori de câte ori ai nevoie și o poți folosi că pe un instrument pentru a desfășura activitățile și exercițiile propuse de autor.

Sunt extrem de multe informații pe care le poți obține din ”Putere nemarginită” și vă voi specifica întrebarile la care veți obține răspunsuri citind această carte:

 • Cum să te inspiri din succesul altora?
 • Care sunt cheile bogăției și fericirii?
 • Ce poți face chiar acum?
 • Cum să dobândești control asupra gândurilor și emoțiilor tale?
 • Care sunt cele 7 minciuni ale succesului?
 • Ce să mănânci ca să ai o stare bună?
 • Cum îți crești nivelul de energie?
 • Cum să-ți îmbunătățești perspectivele?
 • Cum intri pe aceeași lungime de undă cu orice persoană?
 • Cum să te descurci când întâmpini rezistență?
 • Cum să-ți dirijezi creierul?

Putere nemărginită este o carte deosebit de utilă în plan personal pentru dezvoltarea potențialului tău și manifestarea acestuia, însă în același timp este și o carte cu efecte uriașe asupra dezvoltării profesionale, ca eficiență, management, leadership și putere de influență.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s